Dit weekend is mijn triatlonseizoen van start gegaan in De Haan. 1/8ste triatlon, 500m zwemmen, 27km fietsen en 8,7km lopen.

Om 9u50 kon ik van start gaan met het zwemmen in het Wielingenzwembad. De zwemproef ging behoorlijk goed en ik haalde een tijd van 7’11. Hiermee kon ik als 2e dame van start gaan met de fietsproef. Dit 1 seconde na ploegmaat Karlien en 3 seconden voor Lies Vermont.

Dit maakte dat we met drie konden starten met het fietsen. Al snel kregen we gezelschap van teammaat Jonie en van Jolien Vandemoortele. Met een groepje van 5 konden we mooi ronddraaien en werd het werk mooi verdeeld!

De loopproef gingen we met 5 van start onder een stralende zon, maar al snel namen de snellere lopers een voorsprong.
Als 6e dame ben ik geëindigd en als 3e in mijn categorie.
Zo kon ik het seizoen met een goed gevoel starten en op naar het BK ploegentriatlon op 1 mei in Doornik!

2 Comment on “Eerste triatlon van het seizoen in De Haan

  1. Delphine , Dikke proficiat , !!🚴‍♀️🏃‍♀️🏊‍♂️

  2. Goed gedaan delphine. Goede start. Veel groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *